6.8.2017

Tilannekatsaus

Tervehdys!

Viimeisimmästä kirjoituksestani on vierähtänyt aikaa jo vuosia. Herättelen blogia uuteen kukoistukseen uusin ideoin. Tässä pieni vilkaisu mitä minulla on mielessä.

Pelipäiväkirja
Päivitys! Pelipäiväkirja ei todennäköisesti toteudu tämän kaltaisena.  Jos tämä etenee suunnittelupöydältä eteenpäin, käytän siihen twitch:ä.   
Olen hiljalleen kypsytellyt ideaa pitää pelipäiväkirjaa jonkun sopivan pelin etenemisestä. Idea on siis aloittaa peli, jonka edistymistä seuraan täällä. Pelaan pätkän peliä eteenpäin ja jäsennän siitä kuvauksen tänne. Mukaan tulee myös kuvia, jotka elävöittävät kerrontaa sopivasti.
Esimerkkejä sopiviksi peleiksi löytyy useita:

Tarkoituksena on selvitä maailmassa täynnä zombeja.  Rakentaa suojia ja ansoja. Huolehtia terveydestä (ruoka, juoma, lämpötila) ja yleensäkin pyrkiä selviytymään hengissä.

Subnautica
Pelaaja on ainoa eloonjäänyt avaruusalus Auroran pudottua planeetalle, jonka pinta on etupäässä merta. Pelaajan on selviydyttävä merenalaisessa maailmassa.

Strategic Command WWII: War in Europe
Toimi komentajana armeijoille, joiden avulla joko voitat, tai häviät toisen maailmansodan Euroopan taistelukentillä tässä vuoropohjaisessa pelissä. Voit osallistua useisiin erilaisiin operaatioihin, kuten Operaatio Barbarossa, Normandian maihinnousu, sekä Puolan valloitus.

Esimerkkinä Strategic Command:sta, miten tämä siis toimii. Pelaan muutaman vuoron ja kerron niiden aikana tekemistä ratkaisuista ja käänteistä.

Arvostelut
Peliarvostelut. Why not?
Elokuva-arvostelut. Why not?


Ajankohtaisuus
Tätä harrastin jo aiemmin, eli sinällään ei mitään uutta auringon alla.

Youtube-videot 
Tässä mennään hieman toisen formaatin puolelle, eli videostriimaus. Vuosia takaperin tein muutamia pelivideoita Youtubeen, mutta tämä kuivui kokoon ja jäi pois. Olen miettinyt tämän uudelleen aloittamista ja yhdistää tähän blogiin. Videon linkki tänne ja hieman tekstiä sisällöstä.

Tällaisia ideoita ainakin löytyy. Uusia voi ilmaantua matkan varrella.
Mainitsemani videot löytyvät täältä.

Odotan innolla, mitä tästä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti